top of page
islandsk hest

vælg en passioneret advokat

Jeg beskæftiger mig kun med hestejura og er specialist på dette område. Det vil sige rådgivning og vejledning om køb/salg/lån/leje af heste, vilkårsforhandlinger, udarbejdelse af kontrakter og klausuler, bistand i tilfælde af, at der opstår en tvist, forligsforhandlinger og førelse af rets- og voldgiftssager.

 

I mere end 28 år har jeg i mit virke som advokat udelukkende beskæftiget mig med køberet, forsikrings- og erstatningsret, rådgiveransvar, professionelt ansvar og procesret - med hesten i centrum.

 

Dyr og natur er min store lidenskab, og jeg har selv redet hele mit liv. Derfor faldt det naturligt, at jeg per 1. oktober 2011 nedsatte mig som selvstændig, specialiseret advokat, med fokus på jura vedrørende heste.

 

Først og fremmest er mit mål at medvirke til at undgå konflikter om heste. Derfor har jeg udgivet en vejledning om k/s af heste, købekontraktformular, sundhedserklæring og andre dokumenter, som er lige til at downloade og bruge.

 

Hvis tvister opstår, bistår jeg klienten med at finde en så hurtig, rimelig og smidig løsning som det er muligt; altid med fokus på hestens tarv.

bottom of page